Mancare de spanac

de dantes in Mancaruri de post, 7 Apr 2013 | 5081 vizualizari

 

Se poate servi ca atare sau langa preparate din carne, oua.

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg spanac
  • 50 ml ulei
  • 100 ml lapte de soia
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingura faina
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de spanac:

Se spala spanacul se pune la fiert circa 10 minute, cand este gata se toaca marunt. Intr-o cratita punem uleiul peste care adaugam spanacul tocat si subtiem cu zeama rezultata din fierbere.

Adaugam laptele si adaugam la foc mic 10 minute, punem usturoiul pisat si sare dupa gust, iar la final adaugam faina dizolvata in putina apa rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Spanac tras la tigaie